Reuniunea a liderii de la Partidul Social Democrat va avea loc luni la sediul PSD de la Băneasa, scrie Agerpres. Întrunirea are loc în contextul condamnării de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liderii PSD se reuneşte luni, într-o şedinţă de urgenţă, coordonată de premierul Viorica Dăncilă, ca urmare a condamnării lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare, dar şi ca urmare a vocilor critice din PSD după rezultatul slab de la alegerile europarlamentar.

Mai mulţi lideri PSD se află la sediul PSD din Băneasa, unde au fost convocaţi în număr mare lideri şi miniştri ai partidului şi unde a sosit la această oră şi Viorica Dăncilă, scrie news.ro.

Şedinţa a fost precedată de o reuniune a Cabinetului, la Palatul Victoria, pe tema rezultatelor scrutinului europarlamentare.

Citeste si...  5 moduri de a menține relația sexy, în afara dormitorului

De altfel, Dăncilă este cea care ar urma să preia conducerea partidului în calitate de preşedinte executiv al PSD.

De asemenea, în următoarele zile este aşteptată organizarea unei şedinţe a Comitetului Executiv al partidului.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare
Liviu Dragnea este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Sentința este definitivă. Completul de 5 judecători a menținut astfel sentința dată în primă instanță.

Apelul lui Liviu Dragnea a fost admis doar pe latura civilă, scăzând suma pe care o are de plătit drept prejudiciu.

Patru din cei cinci judecători ai completului s-au pronunțat pentru condamnare. Judecătorul care a făcut opinie separată a considerat că procesul ar trebui rejudecat, așa cum a cerut apărarea lui Liviu Dragnea, invocând nelegalitate a completului de 3 judecători care a dat decizia în primă instanță. CCR trebuie să se pronunțe asupra acestui aspect.

psd, liviu dragnea, condamnare, liviu dragnea,