media (1)

Liberalii au inceput sa faca opozitie lui Antonescu, după ce acesta a acceptat sa se inscrie in cursa pentru prezidentiale. Preşedintele filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal, Florin Ţurcanu, s-a arătat surprins de decizia fostului lider liberal Crin Antonescu de a accepta intrarea sa în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Preşedinţia României.

Ţurcanu a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că Antonescu ar fi trebuit să decline propunerea de a intra în cursa pentru prezidenţiale în condiţiile în care, acum trei săptămâni, a anunţat public că nu este interesat de acest lucru.

”Din punctul meu de vedere, am fost surprins. Nu mă aşteptam ca domnul Crin Antonescu să spună da, că doreşte să candideze, pentru că acum trei săptămâni a spus că nu mai doreşte şi că lasă dreapta să desemneze un candidat. Mi se pare inoportun, dar o vom clarifica în Biroul Politic, în Delegaţia Permanentă. Mi-e prieten Crin Antonescu, l-am susţinut, l-am apreciat, înţeleg că a făcut mult pentru PNL, dar astăzi nu l-am înţeles”, a afirmat Ţurcanu.

Potrivit acestuia, atât filiala din Botoşani, cât şi celelalte filiale din regiunea de Nord – Est vor susţine candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale, în condiţiile în care acesta a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PNL, cu 90% din voturi.

Klaus Iohannis şi Crin Antonescu vor intra în cursa pentru desemnarea candidatului PNL la prezidenţiale, decizia urmând să fie luată de Delegaţia Permanentă a partidului.

Citeste si...  Un liberal contestă sondajul în care partidul său este peste PSD