Lia Olguța Vasilescu a postat, duminica seara, noi imagini de nunta sa, de aceasta data fiind suprinsa cununia religioasa.

Cununia religioasă! Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje și au fost alături de noi, dar și presei care a înțeles ca e un eveniment privat și a respectat acest lucru! De Dragobete, va uram tuturor sa iubiți mult!, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Claudiu Manda preciza, dupa cununia civila, ca ceremonia religioasa va avea loc intr-un format restrans.

De asemenea, cuplul de politicieni a anuntat ca va sarbatori alaturi de prietenii apropiati, mentionand ca o alta petrecere la care vor participa inclusiv colegi de partid va avea loc la sfarsitul lunii martie.

Lia Olguta Vasilescu Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje și au fost alături de noi, dar și presei care a înțeles ca e un eveniment privat și a respectat acest lucru! De Dragobete, va uram tuturor sa iubiți mult!
Cu Claudiu Manda

Citeste si...  PEPE, prezentatorul unei noi emisiuni de vară! Iată cum se numeşte şi când va începe 

Tot duminică, Lia Olguţa Vasilescu s-a căsătorit civil cu vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, ceremonia fiind oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Olguţa Vasilescu a fost îmbrăcată într-o ţinută albă şi a mărturisit înainte de a intra în Primărie că are emoţii: „Am un pic (de emoţii – n.r.). Am plecat ca din filmul , cu copiii după noi”.

 Claudiu Manda a purtat un costum bleumarin.
 Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.