Lia Olguța Vasilescu a postat, duminica seara, noi imagini de nunta sa, de aceasta data fiind suprinsa cununia religioasa.

Cununia religioasă! Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje și au fost alături de noi, dar și presei care a înțeles ca e un eveniment privat și a respectat acest lucru! De Dragobete, va uram tuturor sa iubiți mult!, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Claudiu Manda preciza, dupa cununia civila, ca ceremonia religioasa va avea loc intr-un format restrans.

De asemenea, cuplul de politicieni a anuntat ca va sarbatori alaturi de prietenii apropiati, mentionand ca o alta petrecere la care vor participa inclusiv colegi de partid va avea loc la sfarsitul lunii martie.

Lia Olguta Vasilescu Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje și au fost alături de noi, dar și presei care a înțeles ca e un eveniment privat și a respectat acest lucru! De Dragobete, va uram tuturor sa iubiți mult!
Cu Claudiu Manda

Citeste si...
Olguta Vasilescu și-a petrecut Revelionul într-unul dintre cele mai exotice locuri din lume

Tot duminică, Lia Olguţa Vasilescu s-a căsătorit civil cu vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, ceremonia fiind oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Olguţa Vasilescu a fost îmbrăcată într-o ţinută albă şi a mărturisit înainte de a intra în Primărie că are emoţii: „Am un pic (de emoţii – n.r.). Am plecat ca din filmul , cu copiii după noi”.

 Claudiu Manda a purtat un costum bleumarin.
 Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.