Chiar dacă au câştigat duelul cu Borussia Dortmund cu 5-0 şi au revenit pe primul loc în Bundesliga, problemele apar în continuare la Bayern. Conform publicaţiei Bild, doi jucători importanţi ai bavarezilor s-au luat la bătaie Lewandowski şi Coman la antrenament chiar în faţa antrenorului Niko Kovac, potrivit medifax.

Este vorba despre Robert Lewandowski (30 de ani) şi Kingsley Coman (22 de ani). Când cei de la Bayern exersau fazele poziţionale la antrenament, golgheterul polonez l-a luat peste picior pe colegul său, lucru care nu i-a convenit mijlocaşului francez. Acesta nu s-a lăsat mai prejos şi a replicat, iar câteva momente mai târziu cei doi s-ar fi încăierat.

Citeste si...
Uite ce tatuaj şi-a tras Meireles!

Niklas Sule şi Jerome Boateng au intervenit imediat, dar au avut nevoie şi de ajutorul altor colegi. Antrenorul Kovac a urmărit toate scena, dar nu a recurs la sancţiuni pentru cei doi fotbalişti, spre surprinderea celor prezenţi.

Bayern Munchen a fost eliminată din Liga Campionilor din optimi, după ce Liverpool s-a impus cu 3-1 la general. În tur, pe Anfield, cele două echipe au remizat, scor 0-0. Bavarezii sunt calificaţi în finala Cupei Germaniei, unde o vor întâlni pe Werder Bremen.