Leo Messi s-a calificat în semifinalele Copei America cu Argentina după 2-0 cu Venezuela, însă superstarul nu a strălucit pe teren. Un alt Messi l-a eclipsat pe Maracana – este vorba de fiul său, Mateo, care a asistat la meci alături de fratele său, Thiago, şi de mama sa, Antonella Rocuzzi.

Plictisit de faptul că tatăl său nu face spectacol pe gazon, puştiul Mateo s-a dezlănţuit în tribună. Purtând tricoul cu numărul 10 al Argentinei, Mateo l-a tachinat pe fratele său mai mare care a început apoi să plângă, a sărbătorit succesul ca un fan adevărat şi a reuşit să şterpelească şi un telefon mobil!

Vezi video cu isprăvile lui Mateo Messi:

Nu este prima oară când Mateo Messi devine celebru pentru faptul că este pus mereu pe şotii. Chiar tatăl său a dezvăluit cât de năzdrăvan este fiul său de 4 ani.

Citeste si...
O doctoriță rusoaică a sărit de la etaj de teama că va fi nevoită să îngrijească pacienți cu COVID-19

Pentru a-l supăra pe fratele său Thiago, Mateo se bucură de fiecare dată când Real Madrid marchează.

„Fiul meu, Mateo, se bucură la golurile lui Real Madrid. Face asta pentru a-l enerva pe fratele său, Thiago”, a dezvăluit, amuzat, Messi pentru presa din Argentina.Mateo glumeşte şi cu Leo Messi Mateo nu se mulţumeşte să-l enerveze pe fratele său mai mare, ci îl necăjeşte şi pe starul Barcelonei.

„Când jucăm fotbal în grădină, îmi zice: ‘Sunt Liverpool şi Valencia pentru că te-au bătut’!”, a mai spus decarul sud-american. Mateo face referire chiar la sezonul recent încheiat: Barcelona a fost eliminată în Champions League de Liverpool şi a pierdut finala Cupei, contra Valenciei.

Pe lângă cei doi puşti, Leo Messi şi Antonella Roccuzzo mai au un al treilea băiat, Ciro, care s-a născut anul trecut, în martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.