Tare incurcate mai sunt caile Domnului, dar si ale showbizul-ui autohton. Printre artistii de la noi se fac legaturi de care nimeni nu si-ar fi imaginat vreodata ca ar putea fi posibile. Una dintre ele este cea dintre Gabriel Dorobantu si Raluca Macovei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe Gabriel Dorobantu il cunosc foarte bine cei de varsta a treia, insa cantaretul nu este deloc strain nici pentru noua generatie, iar Raluca Macovei a intrat in atentia presei drept cea mai buna prietena a Oanei Zavoranu. Desi nu s-au afisat niciodata impreuna, cei doi se cunosc de mai bine de 16 ani.

A fost prezent la majoratul brunetei

Printr-o concidenta, Gabriel Dorobantu a cunoscut-o pe Raluca Macovei chiar la majoratul acesteia. Intamplarea a facut ca ambii sa fie prezenti in acelasi restaurant din Poiana Brasov, iar un prieten comun le-a facut cunostinta. Se pare ca bruneta isi dorea enorm sa-l cunoasca personal pe artist, iar prietenul comun a profitat de ocazie si i-a facut pe plac. Asa ca Dorobantu a petrecut alaturi de tanara, la petrecerea pe care a organizat-o cu implinrea varstei de 18 ani.

Citeste si...  Alţi doi inculpaţi din dosarul lui Bica au fost arestaţi. Dragoş Bogdan şi Lăcrămioara Alexandru, duşi în arest