Prima declaraţie a Laviniei Pârva despre idila ei cu Ştefan Bănică. După ce timp de trei zile a evitat să dea orice fel de declaraţie şi l-a lăsat pe Ştefan să facă primul pas, cavalereşte, în recunoaşterea relaţiei, Lavinia Pârva rupe, în cele din urmă, tăcerea.

1_b1eff2_70ab1ef35eCântăreaţa seapăra ieri spunând că nu dă „interviuri pe stradă”, acum recunoaşte oficial relaţia cu Bănică pe pagina sa de socializare. Mesajul ei este foarte asemănător cu cela al lui Ştefan:

„Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre detaliile vieţii personale şi nu voi începe acum. Voi spune doar atât: sunt într-o relaţie cu Ştefan Bănică Jr. Nu cred că pot deranja pe cineva trăindu-mi viatţa ca fiecare dintre noi. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a scris Lavinia Pârva.

Fanii Laviniei au sărit ca arşi la postarea cântăreţei, acuzând-o că a spart case şi că este o „curvă”. Că a greşit acceptând relaţia cu Ştefan încă din timpul căsniciei acestuia cu Andreea Marin.

După ce au ţinut luni bune paparazii pe urmele lor şi după ce au trecut cu bine peste un prim scandal, în 2011, pe când Ştefan Bănică şi Andreea Marin erau încă soţ şi soţie, artistul a recunoscut, printr-un comunicat de presă, că el şi Lavinia Pârva formează un cuplu.

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii.Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a declarat Ştefan Bănică Jr.

Povestea e mai veche

Despre relaţia dintre Ştefan Bănică şi cântăreaţa Lavinia Pârva – despre care, atunci când s-a lansat, toată lumea spunea că este „sosia Andreei Marin” – s-a vorbit pentru prima dată în 2011. Atunci, cântăreaţa a fost surprinsă intrând în acelaşi bloc unde Ştefan deţinea un apartament, asta după ce a tastat la interfon numărul apartamentului acestuia. Atunci, după câteva ore petrecute în imobil, Lavinia a coborât şi, vâzând că are paparazzii pe urme, i-ar fi scris lui Ştefan mesajul: „Nu coborî”.

Citeste si...  Lavinia Parva rupe tacerea. Iata ce spune artista despre despartirea de Stefan Banica Jr!