Lavinia Pârva a intrat în gura lupului fără să vrea, după ce într-o publicaţie a apărut un articol conform căruia bruneta ar fi avut o relaţie amoroasă cu Codin Maticiuc.

lavinia-parva

Relaţia cu ”craiul de Dorobanţi” nu i-ar fi adus foarte mari satisfacţii, din care se pare că Lavinia ar fi ieşit cam ”şifonată” şi umilită. Invitată în emisiunea de miercuri seară a emisiunii ”Wowbiz”, de la Kanal D, solista a ţinut să precizeze că toate acuzaţiile care i se aduc sunt complet false.

”Oamenii de la revista asta inventează mereu lucruri. Nu ştiu ce au de câştigat din asta. Eu pe Codin Maticiuc îl cunosc din vedere şi doar atât, nimic personal. Subiectul ăsta este absurd. E o chestiune pe care o voi rezolva altfel, nu la televizor. Nu am nicio legătură cu acest tip. Unele tabloide au scris atâtea lucruri inventate, încât nu mai contează. E o fabulaţie totală care se va rezolva în instanţă”, a spus Lavinia Pârva, miercuri, la Kanal D.

Varianta susţinută de Lavinia a fost confirmată şi de Codin Maticiuc, care a declarat că nu a avut niciodată o relaţie cu bruneta: ”Eu nu am spus niciodată că am fost cu ea şi nici nu ne-am întâlnit. Doar ne cunoaştem, dar nu am nicio relaţie”, a mărturisit Codin Maticiuc, potrivit Kanal D.

codin_maticiuc

Citeste si...
Cupa Confederatiilor : Italia a invins Uruguay cu 3-2, in finala mica