Laurette a făcut primele declarații, după ce a ajuns la spital în urma unei agresiuni petrecute într-o cameră de hotel din București. Deși a fost bătută și are semne, vedeta a declarat că nu a depus plângere, însă nu a vrut să dea mai multe detalii despre agresor sau cele întâmplate în hotel.

Totul s-a întâmplat într-un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, acolo unde Laurette se afla împreună cu un bărbat. Angajații hotelului au auzit țipete, așa că au sunat la 112. Oamenii legii l-au condus pe bărbat la secție pentru declarații.

Sunt bine acum. Nu pot să comentez mai mult, momentan. Nu am depus încă plângere, astăzi mă întâlnesc cu avocatul și vom decide. , a declarat Laurette, pentru Fanatik.ro.

Poliția a confirmat incidentul prin intermediul unui comunicat de presă, în care anunță că, în acest moment, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe’.

‘La data de 9 martie a.c. prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a auzit strigăte dintr-un imobil din sectorul 3, din zona Centrului Vechi. La adresă s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat două persoane, un bărbat și o femeie, care s-ar fi agresat reciproc, pe fondul unor neînțelegeri. Persoanele au fost conduse la subunitatea de poliție pentru audieri. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Serviciul Poliției Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Vlad Hosu, avocatul care o reprezintă pe Laurette în acest caz, a anunțat agresiunea prin intermediul unui comunicat.

Avocatul lui Laurette a declarat pentru aceeași sursă faptul că Laurette îl cunoștea pe cel care a bătut-o, însă nu s-a formulat deocamdată o plângere penală împotriva acestuia.

Scandalul dintre Laurette și bărbatul care a agresat-o a avut loc în camera de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Deși vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii, se pare că ea s-ar fi întâlnit cu un bărbat, iar scandalul a început de la bani.

Laurette ar fi fost lovită de către bărbat, după ce nu s-au mai înțeles asupra banilor. Potrivit Cancan.ro, el ar fi trebuit să îi dea vedetei 5000 de euro, însă s-a răzgândit și i-ar fi oferit doar 300. De aici a pornit tot scandalul, care s-a lăsat cu intervenția angajaților hotelului, care au sunat la 112 după ce au auzit țipete și scandal.
Laurette

Citeste si...
Laurette: "Vrea să mă atace cu fotografii indecente de acum 7 ani"