Judecătorii au pronunțat astăzi divorțul mulatrei de afaceristul Ciprian Nistor, aflat după gratii. Ieri, Laurette a dat o petrecere care a preîntâmpinat această veste bună pentru ea. 

Mulatra s-a separat legal de Ciprian Nistor, cel alături de care a stat în ultimii ani. Relaţia lor nu a fost cea aşteptată de la început, asta pentru că Ciprian Nistor se află în spatele gratiilor.

Chiar şi aşa, între ei a fost o dragoste frumoasă, iar drept dovadă este mesajul pe care Laurette l-a transmis după divorţ. Laurette are doar cuvinte de laudă la adresa fostului soţ şi îi transmite că îşi doreşte să se vadă cu bine acasă.

Astăzi s-a pronunțat divorțul, recunosc că nu a fost ușor cu ceva emoții chiar mai multe decât atunci când m-am căsătorit. Îmi amintesc cu drag ziua în care am zis “Da”. O căsătorie mult discutată și controversată, însă în care eu am crezut, sperând că soțul meu va veni acasă și ne vom bucură de toate lucrurile frumoase și de copii. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine în tot acest timp, sfaturi, grija cu care mă suna în fiecare zi, lucrurile frumoase pe care le-am invătat de la el și răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci când treceam printr-o perioadă urâtă din viață. Îi doresc tot binele din lume și Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste toate greutătile vieții și să ne vedem curând acasă. Îți mulțumesc pentru tot️Nistorica„, este mesajul emoţonant transmis de Laurette după divorţ.