camerawoman_trips_refugees_in_hungaryx_she_fired_crop1441748736015_jpg_1718483346_76180400O mizerie de femeie, altfel nu poate fi numita! A lovit copii si punea piedici oamenilor disperati, care fugeau. Petra Laszlo risca pana la 5 ani de inchisoare pentru faptele ei. 

Până la o sentință în acest caz, postul N1TV, la care femeia era angajată, a decis să o concedieze. Reprezentanții trustului au făcut publică decizia și au catalogat gestul colegei lor drept unul inacceptabil.

Szabolcs Kisberi, directorul televiziunii, a declarat pentru El Pais că fapta jurnalistei „nu corespunde valorilor pe care acesta le promovează atât la nivel uman, cât și profesional. N1TV merge pe o linie editorială creștină și conservatoare, principiul respectului reciproc fiind extrem de important.”

Jurnalista care a scandalizat opinia publică nu și-a motivat gestul și nici nu și-a cerut scuze pentru atacurile comise. „Petra László nu a putut explica de ce a avut această conduită”, se declară în același comunicat.

Citeste si...  VIP-urile din pușcărie au un meniu special

Postul de televiziune N1 face parte dintr-un trust media aparținând partidului de extremă dreapta care sprijină Guvernul prim-ministrului conservator Viktor Orbán.