Lansarea proiectelor lui Clotilde Armand sa last cu huidueli după-amiază în zona Parcului Herăstrău al lansării proiectelor pentru administraţia locală propuse de candidatul la Primăria Sectorului 1 susţinut de PNL şi USR-PLUS a fost marcat limbaj vulgar din partea câtorva persoane aflate în zonă. În replică, preşedintele PNL Ludovic Orban le-a transmis colegilor să nu procedeze niciodată ca aceşti „exponenţi ai PSD” care arată că social-democraţii au dus Capitala şi Sectorul 1 la un nivel de obrăznicie maximă, lipsă de educaţie şi de civilizaţie.

Lansarea cu huidueli la perezentarea programului candidatului Clotilde Armand. O persoană aflată în mulţimea adunată la faţa locului a început să strige injurii la adresa PNL şi amintea constant de jaful de la Bechtel, întrebând „unde sunt banii de la Bechtel?”.

Lansarea proiectelor lui Clotilde Armand, candidat la Primaria Sector 1, s-a lasat cu huiduieli

Premierul Ludovic Orban a acuzat că aceste persoane sunt „exponenţii PSD” şi comportamentul acestora denotă lipsă de educaţie şi obrăznicie.

„Dragi colegi, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura Clotilde Armand. Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfe decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a afirmat Ludovic Orban marţi după-amiază la evenimentul de prezentare a proiectelor propuse de Clotilde Armand pentru dezvoltarea Sectorului 1.

Şeful Executivului a mai spus că Sectorul 1 a fost cel mai prost administrat sector din Bucureşti şi riscă să ajungă aproape de nivelul Sectorului 5.

„Sectorul care are cele mai mari resurse şi investiţii e cel mai prost administrat din tot Bucureştiul şi riscă să fie dus la nivelul Sectorului 5. În afară de spitale pe hârtie, panseluţe şi asfalt care a ţinut până la prima ploaie şi toate prostiile făcute din lume făcute de primarul Sectorului 1, acesta nu a făcut nimic. Faceţi campanie din casă în casă, să punem punct acestui dezastru”, a conchis Orban.

La rândul ei, Clotilde Armand a afirmat că actualul primar Daniel Tudorache are zero realizări în mandatul său la Primăria Sectorului 1.

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, marţi după-amiază, la un eveniment de prezentare a proiectelor de dezvoltare locală propuse de candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand. La eveniment a mai participat preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja.


Citeste si...
Ludovic Orban a anunțat că, pentru alegeri, școlile vor fi închise 1-2 zile, iar cursurile se vor ține online