Ducesa de Cambridge a jucat volei pe tocuri

Kate

 Ducesa de Cambridge, Catherine, a vizitat vineri Parcul Olimpic din Londra şi şi-a dovedit forma fizică bună jucând volei, deşi purta pantofi cu platformă înaltă, scrie presa britanică.

Soția prințului William a ales pentru această ocazie un tricou alb cu dungi negre, o jachetă de culoare închisă Ralph Lauren, pantaloni mulați şi pantofi Russell & Bromley.

catherine duchess

Cei prezenţi au rămas impresionaţi de cât de atletică şi înaltă este ducesa. ba mai mult, aceasta nu s-a lăsat intimidată de platformele de la pantofi de cinci cm şi a jucat volei cu echipele selectate. Ducesa a lovit precis şi sigur de fiecare dată dovedind mari afinităţi către sport.

„A jucat pe tocuri, este impresionant”, a spus unul dintre jucători, care a lăudat abilitatea ducesei de a juca volei şi care şi-a mărturisit ‘privilegiul şi onoarea’ de a fi împărțit terenul de sport cu ea.

Kate Middleton

Însă audienţa a fost foarte uimită când Kate, fără să vrea, la o săritură şi-a dezvelit abdomenul perfect tonifiat după naştere. Soţia prinţului William este într-o formă excelentă la trei luni dupa naştere şi acest lucru se vede pe trupul cât şi pe chipul ei. Încă o dovadă de graţie, bun simţ şi eleganţă!

Acesta a fost primul eveniment de caritate la care Catherine a participat singură de la naşterea prințului George, la 22 iulie. De atunci, ducesa a apărut de două ori în public împreună cu prințul William, la un maraton din Anglesey şi la un dineu, aminteşte sursa citată.

Ducesa de Cambridge a fost ambasador al Jocurilor Olimpice de la Londra, iar în prezent patronează organizația SportsAid, care acordă stimul financiar tinerilor sportivi aflați la început de carieră.

Kate 1

Kate Middleton l-a născut pe prinţişorul George în iulie, dar se pare că deja se pregăteşte pentru a rămâne iar însărcinată. Presa britanică speculează că Will şi Kate şi-ar dori un al doilea bebeluş cât mai rapid. În primul rând, ei au declarat în trecut că şi-ar dori doi copii, iar pe de altă parte, William e foarte apropiat de Harry, care e cu numai doi ani mai tânăr decât el, iar diferenţa prea mare de vârstă între copiii din aceeaşi familie nu este oricum de dorit.

 

 

 

Citeste si...  Echipa masculină de volei Dinamo bate Steaua cu 3-0 la volei