Alexandra Stan se pregăteşte de primul concert, care va avea loc în America

  alexandra

Din luna iunie, de când a fost bătută grav de impresarul ei, Marcel Prodan (34 de ani), Alexandra Stan ( 24 de ani) n-a mai susţinut nici un concert. Asta până acum! Milionarul Nick Rădoi o invită în America, la o mare petrecere privată organizată în 21 septembrie. Dacă accepta, Alexandra va primi câteva mii de dolari.

Alexandra Stan, cunoscută în întreaga lume datorită pieselor “Mr. Saxobeat”, “Lollipop” şi “Lemonade”, a văzut, pe data de 16 iunie 2013, stele verzi, la propriu, după ce impresarul ei de atunci, Marcel Prodan, cu care de altfel avusese în trecut şi o idilă, a luat-o la pumni. Motivul? Ea îi ceruse să-i achite cei 40.000 de euro restanţi din spectacolele susţinute de ea.

Prodan a desfigurat-o, iar doctorii au sfătuit-o, la externare, să stea o vreme departe de scenă, căci auzul ei a fost serios afectat. Şi solista s-a conformat, toată vara s-a distrat pe plajă, alături de prieteni. Din cauza bătăii, care, printre altele, i-a afectat şi auzul, solista nu a mai putut onora concertele programate pentru această perioadă în Japonia şi America.

Impresionat de cazul ei, care a făcut înconjurul lumii, omul de afaceri Nick Rădoi, un mare fan al Alexandrei, s-a gândit să-i întindă o mână de ajutor, aşa că i-a găsit un contract bănos, în America, unde de altfel şi el locuieşte de mai bine de 35 de ani.

alexandra_stanlaslddldld_84473600Se pare că frumoasa blondină va fi plătită regeşte pentru prestaţia sa: 10.000 de dolari, conform unor surse din anturajul ei. “Alexandra Stan a primit recent o invitaţie la o festivitate, legată tot de afaceri, care va avea loc pe 21 septembrie”, ne-a declarat Nick Rădoi, care abia aşteaptă să o găzduiască în imensa lui vilă pe solistă.

După ce a cucerit toate topurile din străinătate, numele Alexandrei Stan a făcut înconjurul lumii mai repede decât cântecele sale după ce solista a fost bătută măr de fostul ei impresar şi iubit, totodată. (I.G.)

Citeste si...  NICOLAE CEAUŞESCU, aşa cum nu vi l-aţi închipuit. O FOTOGRAFIE de milioane