La o mare bancă din România, angajări contra mită! Mai mulți angajați din BRD și-au depus autodenunțuri la Parchetul General, în care arătau că au ofeti diverse cadouri angajaților de la CNAS pentru a grăbi plata concediilor medicale în contul băncii.

La o mare bancă din România şapte angajaţi din echipa Adelei Jansen, directorul executiv de resurse umane, au depus autodenunţ la Parchet, informând procurorii că au oferit diverse cadouri unor funcţionari CNAS pentru a grăbi restituirea sumelor datorate de stat băncii în contul plăţii concediilor medicale ale angajaţilor, potrivit informaţiilor Profit.ro.

Pentru a grăbi recuperarea de la stat a banilor pe care CNAS îi datora băncii pentru concedii medicale, Adela Jansen şi colegi din departamentul de HR au organizat oferirea, cu diverse ocazii, de cadouri unor funcţionari ai Casei, fapte pentru care s-au autodenunţat la Parchet, ceea ce poate înlătura sau atenua răspunderea penală. Secretarul general al BRD, Flavia Popa a transmis pentru Profit.ro că Adela Jansen este încă director executiv de resurse umane.

Citeste si...
Cum te fură băncile la bancomat chiar și fără să retragi bani

Banca derulează verificări interne în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.