Sergio Ramos (33 de ani) s-a căsătorit cu vedeta TV Pilar Rubio, într-o ceremonie fastuoasă la Sevilla, orașul natal al căpitanului lui Real Madrid. Peste 500 de invitaţi au participat la evenimentul care a semănat destul de mult cu o gală a fotbalului mondial.

O persoană care a fost angajată de organizatorii evenimentului a dezvăluit pentru Save me condițiile îngrozitoare în care a fost obligat să muncească la nunta lui Sergio Ramos si a vedetei TV Pilar Rubio.

”A fost groaznic. Ne-au plătit cu 10 euro pe oră și au spus unele lucruri, dar nu s-au ținut de cuvânt. Spre exemplu, au zis că o să ne facă rost de transport, dar ne-au lăsat să ajungem acolo cum am putut și să plecăm de acolo la fel”, a spus martorul.

”Cred că Sergio Ramos și Pilar Rubio nu au știut despre asta”
”Totuși, mă gândesc că Sergio Ramos și Pilar Rubio nu au știut despre lucrurile astea, nu cred că ar fi lăsat să se întâmple așa ceva”.

Pe de altă parte, angajatul a spus că unul dintre superiori ”l-a tratat ca pe un câine” și că toți au fost puși să se schimbe la grămadă, într-un cort, indiferent de sex: ”Eram toți acolo dezbrăcați, o rușine… A fost prima dată în viața mea când am lucrat în asemenea condiții”, a adăugat persoana respectivă.

Citeste si...
Loredana Groza desfințată de Iulia Albu

Nici Sergio Ramos și noua sa soție, nici organizatorii evenimentului nu au vorbit deocamdată despre aceste acuzații.

Cristiano Ronaldo nu a fost invitat la nuntă
Marele absent de la eveniment a fost Cristiano Ronaldo, pe care Sergio Ramos nu l-a inclus pe lunga listă de celebrităţi invitate la nuntă. Se pare că relația dintre cei doi s-a răcit după plecarea lui Cristiano la Juventus, dar niciunul dintre ei nu a făcut eforturi ca să remedieze situația. Sergio Ramos a fost foarte dezamăgit de decizia portughezului de a părăsi formația de pe Santiago Bernabeu.

Nici fostul căpitan al Realului, Iker Casillas nu a putut fi prezent, însă din alte motive – portarul este încă în convalescenţă după infarctul suferit în urmă cu o lună, în timp ce soţia sa, Sara Carbonero, se confruntă şi ea cu probleme de sănătate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.