Dinamo a intrat într-o nouă etapă. „Câinii roșii” sunt pregătiți pentru următoarea etapă din Liga 1 de un nou staff tehnic, în timp ce lotul pe care Ionel Gane (49 de ani) se poate baza continuă să sufere modificări.

Noul staff tehnic al lui Dinamo, format din „principalul” Jerry Gane, secondat de Iulian Mihăescu și Cătălin Mulțescu, a început să pregătească echipa pentru meciul cu Poli Iași din etapa viitoare, programat vineri, 11 decembrie. Dinamoviștii au decis să nu intre în cantonament în săptămâna premergătoare meciului, urmând să se reunească vineri, cu câteva ore înainte de duelul cu moldovenii.


Ei au urmat această tactică și înainte de ultimele 3 meciuri (cu Voluntari, Viitorul și FC Argeș), toate câștigate!

Reveniri la antrenamentele lui Dinamo
Abdoulaye Ba, fundașul central senegalez care a absentat de ultimul meci al lui Dinamo, acuzând probleme medicale, a revenit în circuitul echipei și a efectuat antrenamentul de astăzi fără probleme. Potrivit surselor apropiate echipei, problemele lui Ba nu au fost fizice, ci mai degrabă psihice – acesta resimte din plin problemele financiare ale clubului, jucătorii fiind neplătiți de luni bune.

Căpitanul Ante Puljic a revenit la rândul său, însă nu la antrenamentele de grup. El se pregătește individual, în sala de forță, după ce săptămâna trecută a suferit o entorsă la gleznă.

În ceea ce privește plecările, dinamoviștii spun că Juan Camara și Tomas Mejias nu pot părăsi echipa, ei fiind împrumutați de la Jagiellonia, respectiv Middlesbrough.


Citeste si...
Iată câți copii a făcut Borcea, în pușcărie, și câți are în total