Fragmente osoase şi două cranii au fost găsite pe un câmp în judeţul Olt. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra a două sau mai multe persoane.

Rămășițele umane au fost descoperite în comuna Brîncoveni de un bărbat care își ara terenul.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pe rolul Parchetului s-a înregistrat marți seara un dosar penal pentru omor calificat, comis asupra a două sau mai multe persoane, după ce pe un câmp de lângă satul Mărgheni, comuna Brîncoveni, judeţul Olt, în zona cunoscută sub denumirea „ Odaia lui Soreaţă”, au fost găsite mai multe fragmente osoase şi două cranii, potrivit Mediafax.

„Ca urmare a aspectelor sesizate, o echipă operativă constituită din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt, s-au deplasat la locul indicat, iar în urma cercetării locului faptei au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii. În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Citeste si...
Cafeaua protejează arterele, inima şi ficatul

Prima ipoteză a anchetatorilor este că rămășițele aparțin soldaților căzuți pe front în Al Doilea Război Mondial.

Persoanele care au găsit fragmentele osoase au fost audiate şi s-a dispus o expertiză antropologică de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti.

„În cauză se efectuează acte de urmărire penală cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R. Bucureşti şi Institutului de Criminalistă din cadrul I.G.P.P.R Bucureşti”, anunță aceeași sursă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.