„Nu ne lăsăm intimidaţi!”

 Kovesi reactioneaza

ProcuroruL-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, declară că analizează posibilitatea de a se adresa Justiţiei, cu privire la afirmaţiile lui Bercea Mondial. Kovesi adaugă că a sesizat CSM şi CNA şi că nu se va lăsa intimidată de asemenea practici.

„În cursul zilei de astăzi am decis să sesizez Consiliul Superior al Magistraturii şi ulterior Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la afirmaţii mincinoase, de o gravitate extremă, care au fost făcute în cursul zilei de ieri doar cu scopul de a decredibiliza persoana mea şi a instituţiei. În astfel de situaţii nu putem decât să uzăm de căile legale şi să răspundem prin căile legale la astfel de afirmaţii mincinoase şi defăimătoare, dar care nu se influenţează activitatea. În acelaşi timp, pot să vă spun că voi analiza posibilitatea a acţiona în instanţă pe cei care fac afirmaţii mincinoase doar cu scopul exclusiv de a ştirbi autoritatea personală şi profesională a procurorilor din cadrul DNA. Am perceput aceste afirmaţii mincinoase ca nişte tentative de intimidare, dar vă asigur că procurorii DNA îşi vor continua activitatea independent, imparţial şi cu respectarea legii”, a declarat Laura Codruţa Kovesi.

Adus, joi, la DNA, pentru a fi audiat, Bercea Mondial a declarat că banii săi – 2 milioane de euro – au ajuns şi la procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, dar şi la preşedintele ÎCCJ, Livia Stanciu.

 

Citeste si...  Andreea Marin a făcut primele declaraţii în scandalul bătăilor