Vedeta de televiziune, Kim Kardashian, a anunțat că va dona un milion de dolari pentru familiile afectate de coronavirus. De asemenea, firma sa va ceda 20% din profit, în același scop.

”În această perioadă, este necesar să ajutăm mamele și copiii aflați în dificultate”, au declarat reprezentanții firmei Skims, deținute de Kim Kardashian, potrivit de cotidianul ABC.

Gestul vine pe fondul creșterii alarmante a numărului de șomeri din Statele Unite. 3,3 milioane de persoane au solicitat ajutor de șomaj, situație fără precedent în istoria țării. Recordul era de 695.000 de cereri din octombrie 1982, scrie The Guardian.

Sora lui Kardashian, Kylie Jenner, va dona, de asemenea, un milion de dolari, pentru ca spitalele din California să poată achiziționa materiale și aparatură medicală cu care să trateze pacienții infectați de Covid-19.

Citeste si...
Latifundiarul Gigi Becali, voluntar la împărțit Lumină Sfântă de Paște

Cântărețele Taylor Swift și Ariana Grande au decis să își ajute financiar fanii care au rămas fără serviciu. Unii dintre aceștia au dezvăluit că au primit sume cuprinse între 500 și 3.000 de dolari.