Cele mai importante nume din lumea modei si-au dat votul de incredere pentru intreaga familie Kardashian-West. A fost un soc pentru multi dintre cei care inca mai credeau in caracterul burghez al modei sa vada cum cei trei au primit un editorial in paginile revistei Vogue, plus coperta. Ana Wintour insasi i-a ridicat in slavi, iar acum Andre Leon Talley, unul dintre cei mai importanti editori colaboratori ai revistei, s-a alaturat fan clubului KimYe.

Kim--Kanye-si-North-sunt-oficial-Prima-Familie-a-Modei

Talley a scris un eseu pentru Zappos Couture, dedicat in intregime familiei Kardashian-West, in care scrie:

„Este noua Prima Familie a Modei: KimYe si bebe North. Cei trei au fost o forta de momente iconice in timp ce au pivotat in jurul Parisului, mecca modei, in timpul ultimelor show-uri de moda de luna aceasta: Nick si Nora Charles ai timpurilor noastre, Liz si Dick Burton, fara certuri.”
Iata, deci: Andre Leon Tailey, o legenda el insusi, i-a numit pe cei trei Kardashian-West oficial prima familei a modei. In eseu Leon a continuat sa enumere mai multe motive pentru care este de aceasta parere, incluzand faptul ca KimYe intruchipeaza „noul sexy, purtand piese high fashion cu naturalete”.

Kim-Kardashian-si-Kanye-West

Citeste si...  Răzbunarea soţiei înşelate! Claudiu Keseru, umilit de nevasta la petrecerea Stelei