„Lipsa unei reacţii corespunzătoare din partea Rusiei va fi calificată de partea ucraineană drept o încălcare a angajamentelor şi acordurilor bilaterale”

 Ucraina (5)

Ministerul ucrainean de Externe i-a trimis Moscovei o notă de infomare cu propunerea de a iniţia „imediat” activităţi comune în scopul stabilizării situaţiei la frontiera ruso-ucraineană, relatează agenţia RIA Novosti.

„În legătură cu tensionarea situaţiei la frontiera dintre Ucraina şi Rusia, fapt provocat în special de activitatea unor grupări infracţionale, Ministerul ucrainean de Externe i-a trimis diplomaţiei ruse o notă de informare”, anunţă ministerul ucraineană într-un comunicat.

Kievul îi propune Moscovei să ia măsuri pentru a stabiliza situaţia în regiune, iar „lipsa unei reacţii corespunzătoare din partea Rusiei va fi calificată de partea ucraineană drept o încălcare a angajamentelor şi acordurilor bilaterale”, afirmă diplomaţia de la Kiev.

La rândul său, Ministerul rus de Externe a afirmat că va examina propunerea autorităţilor ucrainene, potrivit adjunctului ministrului rus de Externe Grigori Karasin.

Citeste si...
Reacția lui Florin Piersic la moartea Stelei Popescu: “Nici nu pot sa plâng”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.