Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, înainte de consultările cu președintele Klaus Iohannis, că nu dorește ca alegerile anticipate să mai facă parte din ordinea de zi și că țara are nevoie de un guvern care să fie susținut de majoritatea parlamentară.

„Alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea de zi. Acum România are nevoie de un guvern politic care să beneficieze de un sprijin adecvat. Avem nevoie de un guvern de coaliție care să echilibreze economia națională și să fie preocupată, în primul rând, de prevenirea epidemiei de coronavirus. Din păcate, epidemia a ajuns la granițele țării, iar într-o astfel de situație, nimic nu poate fi mai important decât sănătatea publică”, a declarat Kelemen Hunor.

Citeste si...
Un cult din Thailanda susține că are capacitatea de a comunica cu extratereştrii

De asemenea, acesta a mai declarat că nu dorește un guvern tehnocrat, ci un guvern care să poată fi tras la răspundere pentru deciziile luate.

„Aceasta este poziția UDMR pe care o vom prezenta la consultările de astăzi cu președintele statului. Nu vrem un guvern instabil, ci unul care se poate sta ferm în picioare! Nu ne dorim un guvern tehnocrat, ci un guvern care poate fi tras la răspundere. Și nu putem susține ideea alegerilor anticipate decât dacă oamenii se simt în siguranță, iar sănătatea lor nu este periclitată”, mai spune președintele UDMR Kelemen Hunor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.