Kate Middleton si Printul William si-au cunoscut nepotul, pe Archie Harrison, la o saptamana dupa ce micutul a venit pe lume. Intalnirea a fost una privata, conform presei britanice.

Kate Middleton si Printul William: Ducesa de Cambridge a calatorit la Windsor pentru a participa la un angajament regal, in vreme ce sotul sau a venit de la Londra special pentru a ii face o vizita fratelui sau si a-l cunoaste pe noul membru al familiei.

Copiii lui Kate si William nu i-au insotit pe cei doi. Motivul? Avand in vedere programul aglomerat pe care ducii de Cambridge l-au avut, ar fi fost prea tarziu pentru George, Charlotte si Louis sa calatoreasca din Londra. Deplasarea i-ar fi facut pe micuti sa rateze ora de culcare.

Citeste si...  Ramona Badescu incepe sa isi arate varsta.

De cand au devenit parinti, Harry si Meghan au primit o multime de vizitatori, inclusiv pe Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip. Ei au fost chiar primii membri ai familiei regale care l-au intalnit pe Archie.

Sora Printesei Diana, Lady Jane Fellowes, a fost, de asemenea, una dintre primele persoane care au fost primite in vizita de catre ducii de Sussex. Printul Charles si ducesa Camilla inca sunt asteptati la Windsor.

kate middleton , meghan markle , printul harry , printul william , familia regala britanica , archie harrison mountbatten-windsor