Kate Middleton și prințul William se pregătesc să devină pentru a treia oară părinți, însă ducesa de Cambridge a dezvăluit recent că prima dată când au aflat că vor fi părinți au avut diverse trăiri și au întâmpinat dificultăți, pentru că prințul William nu se simțea deloc pregătit pentru acest pas.

Kate l-a întâlnit pe un tătic singur, Billy, în vârstă de 39 de ani, în timpul unei vizite la un centru de ajutor pentru cei care se pregătesc să devină părinți sau care  au devenit recent părinți, Family Action, de care se ocupă o asociație caritabilă patronată de regină.

Bărbatul i-a mărturisit că o crește singur pe fiica lui, Violet, în vârstă de șapte luni, după ce a primit custodia de la mama ei. El a povestit că s-a trezit cu mama fetiței la ușă și i-a zis că e gravidă, dar că ea mai are deja doi copii și nu-și permite să-l mai crească și pe al treilea, fapt pentru care i-a dat-o lui, însă el nu știe cum să crească singur o fetiță.

Citeste si...  Editorial. 11500 de lei a fost prețul morții unui pui de om

Prințul William simțea că nu o să se descurce

Aceste dezvăluiri  au făcut-o pe ducesă să vorbească despre primele clipe din viața ei și ai lui William când au aflat că vor fi pentru prima dată părinți. Ea a dezvăluit că au avut și ei momente dificile și că nu se simțeau pregătiți, în special prințul William. Kate a mărturisit că soțul ei era foarte îngrijorat pentru că simțea că nu știe ce trebuie să facă după ce va deveni tată și cum să se poarte cu copilul, însă apoi s-au descurcat amândoi. Mai mult,  ea a precizat că este important să întrebi și să ceri ajutor în creșterea unui copil,pentru că nu e deloc un lucru simplu.