Jurnalistul Ion Cristoiu susține că deplânge dispariția Elenei Udrea de pe scena politică din România. Acesta face o comparație între femeile din politica zilelor noastre și susține că Udrea ar fi reușit în cariera ei politică și fără susținere din partea lui Traian Băsescu.

„Elena Udrea a fost și este un talent politic de excepție. Așa cum am mai scris, relația aparte cu Traian Băsescu a dat naștere imaginii unei femei care a ajuns ce a ajuns datorită acestei relații. Eu cred însă că Elena Udrea ar fi ajuns mult mai sus decît locul în care a fost dacă ar fi rămas pe cont propriu. Jurnalul cel puțin dezvăluie o personalitate puternică, de sine stătătoare, în unele momente mai lucidă, prin scepticism feminin, în privința celor care-l urmăreau pe Traian Băsescu plini de surîsuri băloase pe față ascunzînd la spate pumnalul uns cu otravă.

Citeste si...  Scapă Elena Udrea de arest?!

Dacă mă gîndesc la ce batraciene sînt multe dintre femeile de azi din politică, am toate motivele să deplîng pierderea suferită de clasa noastră politică prin scoaterea din joc a Elenei Udrea.

Elena Udrea a avut de suferit enorm după plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni. Cu toate acestea, Elena Udrea a fost și pare a fi în continuare loială fostului președinte. Într-o mustărie moldo-valahă în care datul poalelor peste cap e un nărav împărtășit și de cei ce n-au poale, prin fiziologie, nădrăgari, prestația Elenei Udrea mărturisește un caracter. Lucru rar în politica românească”, scrie Ion Cristoiu pe blogul său.