Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl critică pe omul de afaceri Sebiastian Ghiță și pe liderul PSD, Liviu Dragnea. El îl descrie pe S. Ghiță drept „împărțitorul de dreptate românească” și „scelerat”. De asemenea, jurnalistul compară înființarea Secției de Investigare a Magistraților cu Gestapoul.

„Sieg Heil? Acum câteva zile v-am prezentat două fragmente din Însemnările lui Adolf Hitler despre trimiterea în lagăr a comercianților care depășesc prețurile fixate de stat și despre magistrați văzuți ca bacterii care trebuie combătute. Adică OUG 114, taxa pe lăcomie și OUG 7, pentru terorizarea procurorilor și judecătorilor.

Gestapo a fost înființată. Este Secția condusă de facto de către Kriminal komissar Florea. Aidoma Geheime Staatspolizei, Secția operează scoasă din subordinea Parchetului General, poate să ia cu japca orice dosar aflat în lucru, să-l blocheze sau să ancheteze pe oricine fără să dea socoteală cuiva.

Citeste si...
Previziuni sumbre ale lui Cristian Tudor Popescu: „Ne așteaptă dictatura”

Acțiunile Secției Florea Gestapo sunt legale dacă îndeplinesc ordinele führerului Secției.

Acum, împărțitorul de dreptate românească, sceleratul Ghiță din Belgrad, șeful completului de 1 care o judecă pe Laura Codruța Kovesi, anunță și constituirea detașamentelor de asalt, Sturmabteilung de România, cămășile brune PRU, care îi vor stâlci în bătăi pe manifestanții pro Justiție prinși pe stradă.

Schwarze Liste, tabelul cu dușmanii veninoși ai Partidului care trebuie anihilați se face, ne-a asigurat arătându-ne dinții L. Dragnea, Salvatorul României.

Întrebarea este: de când începem să zbierăm Sieg Heil! la comanda șefului de coloană?”, susține Cristian Tudor Popescu în ultimul său articol publicat în Republica.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.