Simona Halep a fost ironizată de jurnaliştii Eurosport, după parcursul sub aşteptări de la Roland Garros. Românca a ajuns doar până în sferturile de finală, deşi a avut unul dintre cele mai favorabile culoare din cariera sa.

Roland Garros 2019 s-a terminat, cu uriaşul Rafael Nadal câştigând competiţia la masculin. La feminin, a fost o competiţie a surprizelor, Asleigh Barty ridicând în premieră un trof de Mare Şlem deasupra capului. În semifinale, au ajuns două adolescente (Anisimova şi Vondrousova), principala favorită, Simona Halep, nereuşind să treacă de sportiva din SUA cu origini în Rusia.

Simona Halep a dezamăgit
Jurnaliştii de la Eurosport în versiunea italiană i-au acordat campioanei noastre doar nota 6,5, lăsând de înţeles că atitudinea şi comportamentul avut nu au fost pe măsura unei deţinătoare a titlului la Paris.

„A stat o săptămână şi a repetat cât de frumos era trofeul. A făcut-o la tragerea la sorţi, pe reţelele de socializare, probabil şi în discutiile cu rudele şi prietenii. A fost o mare dorinţă să repete parcursul din 2018. Atât de mult şi-a dorit încât a intrat pe teren şi în primele tururi a muncit mai greu decât se aştepta, ca atunci când ştii că ai toată presiunea pe umerii tăi.

Citeste si...
Vezi cine va fi adversara, din optimi, a lui Halep, la Roland Garros

Apoi, când tot răul părea sfârşit şi tabloul părea că-i zâmbeşte, i-a apărut în faţă ciclonul Amanda. Pufff! A pulverizat-o! Săraca Simona, un singur trofeu nu este niciodată suficient pentru ea”, au scris jurnaliştii EuroSport, în versiunea în limba italiană, potrivit ziare.com.

Halep este acum într-o scurtă vacanţă, urmând a pregăti turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. La All England Club, Simo are o singură semifinală, în 2014.