În primăvară, Antena 1 va lansa un nou show de divertisment intitulat iUmor. Noul show are rolul de a prezenta publicului larg cei mai amuzanți români.

iumor
Practic, va fi o emisiune concurs plină de haz, iar dacă ne gândim că românii au un simț al umorului dezvoltat şi ştiu să facă haz de necaz, indiferent de situaţie, atunci înseamnă că succesul emisiunii este garantat.
În juriul emisiunii vor fi Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac iar prezentatori vor fi Şerban Copot şi Andrei Ştefănescu.

„Conceptul emisiunii „iUmor” îmi aminteşte de Las Vegas. Show-ul îşi propune să găsească cel mai bun număr de comedie din România, asta putând să însemne orice: dans comic, numere muzicale cu texte sau abordare în sfera comediei, stand-up, scheciuri interpretate live, imitaţii, numere de magie, pantomimă. În fond, opţiunile sunt numeroase. Ce nu va avea nicio şansă, cel puţin din partea mea, este umorul involuntar. Mă interesează oamenii care produc comedie în mod conştient, voluntar. Per total, aş spune ca e o şansă imensă pentru cei care au ceva de dovedit în acest domeniu. Dincolo de marele premiu, pentru cel mai bun număr de comedie, alţi concurenţi vor avea ocazia de a face parte din proiecte TV în viitorul apropiat. Cred că avem stand-up-eri, actori, performeri de toate genurile. Trebuie doar să-şi facă un pic de curaj”, spune Mihai Bendeac, unul din membrii juriului.

Citeste si...  Prima reactie a Andrei, dupa contrele cu Mihaela Radulescu

Delia Matache așteaptă cu nerăbdare începerea show-ului. „Pe lângă X Factor, sunt nerăbdătoare să încep un nou proiect la Antena 1, mai ales că e ceva ce nu s-a mai făcut până acum. Un show în care umorul este vedetă. Pe lângă asta, juriul e de senzație: vechiul meu prieten Cheloo, de care chiar îmi era dor, și inegalabilul Bendeac. Ce ne-am putea dori mai mult?!! Trei nebuni fantastici! Avem o chimie foarte bună între noi, suntem prieteni înainte de toate și ăsta e lucru mare, se va vedea. Abia aștept să începem filmările”, spune Delia nerăbdătoare.
Cel de-al treilea membru al juriului, Cheloo spune că ştie exact ce vrea să vadă în acest show: „Dacă un concurent o să mă impresioneze, va afla asta, dacă nu, o să-i spun şi de ce nu e locul lui acolo. Nu am venit să sperii pe nimeni, îmi voi spune cât se poate de sincer părarea. E obligaţia mea, ca jurat. Acum, că o să îi comunic în felul meu, asta e altă poveste. De urmărit!”