Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, joi, la Bruxelles, după întâlnirea cu preşedintele României, că are mare încredere în Klaus Iohannis şi că speră că acesta va apropia şi mai mult România de Europa, precizând că teme discutate s-au referit şi la Schengen şi MCV.

Jean-Claude-Juncker

Juncker a spus despre Klaus Iohannis că îl cunoaşte ”de ani de zile”, din perioada în care era primarul Sibiului şi a avut relaţii cu ţara sa.

”Am mare încerdere în domnul preşedinte, sper că va apropia şi mai mult România de Europa. România este o ţară importantă a Uniunii şi Europa nu ar fi completă fără România”, a spus preşedintele Comisiei Europene, după întâlnirea cu Iohannis, potrivit mediafax.ro.

Jean Claude  Juncker a mai amintit că în 2005, când era preşedintele Consiliului European, a semnat la Luxemburg tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană.

”Mă simt foarte apropiat de această ţară”, a mai spus  Juncker, precizând că a discutat cu Klaus Iohannis despre multe subiecte, precum Schengen, MCV şi alte chestiuni.

Citeste si...  Incredibil! Sharon Stone, în pragul colapsului!