Jorge şi Pavel Stratan au tablou inspirat din piesa lor, „Geamantan”

Jorge tablouMelodia „Geamantan”, lansată de Jorge și Pavel Stratan, a stârnit imaginația și creativitatea pictorului Lucian Brumă. Una din ultimele lucrări create de tânărul artist îi are ca protagoniști pe cei doi simpatici cântăreți dar și geamantanul din piesa cu același nume.

„Lucian mi-a pregătit o surpriză foarte drăguță de ziua mea de naștere. Fără să-mi spună nimic, a urmărit cu atenție videoclipul piesei și a creionat astfel una din scenele de acolo unde sunt alături de Pavel și cântăm împreună”, a povestit Jorge, care bănuia că pictorul vrea să îl deseneze dar nu și-a închipuit că se va inspira chiar din ultimul său clip.

„Mi-a plăcut foarte mult că a avut grijă ca din ineditul tablou să nu lipsească elemente precum aripa unui avion, chitara lui Pavel sau geamantanul în formă de casetofon care apare mereu în clip. Tabloul este foarte reușit și are deja locul asigurat în casa mea”, a mai spus Jorge despre pictura care i-a plăcut foarte mult și „colegului” de scenă, Pavel Stratan.

Lucian Brumă face parte din noul val de pictori români, recunoscuți atât în țară dar mai ales internațional, el urmând ca într-un viitor foarte apropiat să expună ultima sa colecție de lucrări la o galerie importantă de artă din București.

Lansat în urmă cu aproximativ o lună, videoclipul „Geamantan” se bucură de un succes răsunător pe internet, în câteva zile urmând a ajunge la 3 milioane de vizualizări. (I.S)

Citeste si...
Un bărbat şi-a ucis părinţii tăindu-le gâtul. "Tata l-a omorât pe Ioan Botezătorul. Aşa a vrut Domnul"