Joe Biden față de Donald Trump au crescut din martie, de la ultimul sondaj ABC News / Washington Post, făcându-l pe Joe Biden favorit pentru Casa Albă.

Biden este pe prima poziție în preferinţele alegătorilor

Biden este pe primul loc în preferinţele alegătorilor, raportul de voturi fiind raportul de voturi fiind de 55% la 40% în pentru alegătorii înregistraţi. În ceea ce îi privește pe alegătorii probabili, Biden este creditat cu 54%, în timp ce Donald Trump cu 44%.

Politicile preşedintelui Donald Trump, un politician republican, sunt percepute favorabil de 39% dintre cetăţenii americani, însă 57% contestă măsurile actualei Administraţii de la Washington.

Sondajul a fost efectuat de Institutul Langer Research Associates, la solicitarea postului ABC News şi a cotidianului The Washington Post, în perioada 12-15 iulie. Acesta a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 845 de persoane. Marja de eroare este de plus/minus 3,5%.

Joe Biden: Rusia şi China încearcă să influenţeze rezultatul scrutinului prezidenţial din SUA
Fostul vicepreședinte al SUA, Joe Biden, a declarat către un grup de aproximativ 200 de participanți, prezenți la strângerea de fonduri pentru campanie de vineri seară, că a primit informări care avertizează că Rusia, China și alți adversari străini doresc să intervină în alegerile din 2020 ale SUA, noteză site-ul Axios.

Biden spune că poate garanta informațiile
„Ştiam dinainte, iar acum vă pot garanta că ştiu, întrucât am început să primesc din nou rapoarte de informare. Ruşii încă sunt implicaţi în tentative de a delegitima procesul nostru electoral”, a afirmat Joseph Biden.

„De asemenea, China şi alţii sunt implicaţi în activităţi menite să ne facă să pierdem încrederea în rezultatul alegerilor”, a mai spus Biden.

Joe Biden conduce în sondajele de stat și naționale împotriva președintelui Trump la mai puțin de patru luni până la alegerile electorale.


Citeste si...
Spiritul Constituției noastre a prevăzut un regim politic dominat de Parlament