Aşteptările au fost confirmate: Presupusa amantă a lui Putin a purtat flacăra olimpică la deshiderea JO Soci

Aşteptările au fost confirmate: Presupusa amantă a lui Putin a purtat flacăra olimpică la deshiderea JO Soci
Aşteptările au fost confirmate: Presupusa amantă a lui Putin a purtat flacăra olimpică la deshiderea JO Soci

Vladimir Putin a făcut ce a făcut şi i-a găsit loc în cadrul ceremoniei de deschidere şi gimnastei Alina Kabaeva, despre care se spune că i-ar fi amantă şi că i-ar fi făcut doi copii.

Alina Kabaeva, despre care se spune că ar fi amanta lui Vladimir Putin, şi realul motiv de divorţ, şi care se pare că i-ar fi făcut acestuia şi doi copii, a fost una dintre purtătoarele flăcării olimpice, în cadrul Ceremoniei de Deschidere de la Jocurile Olimpice de larnă de la Soci, 2014. Alegerea aceasta ar putea confirma faptul că gurile rele au avut dreptate atunci când au spus că Alina s-ar iubi în secret cu Putin.

Momentul in care Alina Kabaeva a preluat torta olimpica

Alina Kabaeva se pare că ar fi motivul real al divorțului dintre Vladimir Putin și soția lui, Liudmila. Fostă campioană la gimnastică ritmică, blonda cu ochi ca marea l-ar fi cucerit iremediabil pe președintele Rusiei, căruia i-a făcut și doi copii.

Originară din Uzbekistan şi de religie musulmană, Alina Kabaeva este în prezent deputat în Duma rusească de Stat, din partea partidului lui Putin, Rusia Unită. Publicaţia rusă Kommersant dezvăluia anul trecut că Putin, pe atunci încă preşedinte, va divorţa de soţia lui Ludmila şi că se va căsători cu frumoasa gimnastă. Putin a negat atunci orice zvon în acest sens.

Vladimir şi Alina s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. Un an mai târziu gimnasta a primit de la Putin ordinul „Pentru merite faţă de Patrie”, gradul IV.

Presa rusă mai relata că în afara Alinei, Putin ar mai fi avut relaţii cu gimnasta Svetlana Horkina, care în prezent conduce aripa de tineret a partidului „Rusia Unita”. O altă cucerire a actualului presednte ar fi fost Victoria Lopireva, o fostă Miss Rusia.

 

Citeste si...
Incredibil! Mădălina Secuianu a intrat în comă!

1 COMENTARIU

Comments are closed.