Jocuri cu autobuze sunt acele jocuri care pot să capteze atenția oricărui copil. Acum depinde mult și de locurile unde se joacă aceste jocuri, însă în majoritatea cazurilor dacă site-urile unde copilul are acces sunt de încredere, aceștia tind să devină niște șoferi de performanță pe tir sau pe autobuz. Aceste lucruri sunt spuse de către specialiști, nicidecum de noi pentru că nu avem cum să fim acreditați cu astfel de informații. Însă tindem să le dăm dreptate. În special toate jocurile, indiferent că sunt jocuri cu autobuze sau jocuri cu mașini, acestea sunt în stare să înlăture orice altă preocupare și să centreze atenția pe ele. De fapt, noi credem că asta a și fost intenția jocurile atunci când s-au lansat pe piață.

 

Vă mai aduceți aminte de jocurile cu Mario și Luigi? Nu aveam mare lucru de învățat din ele, dar măcar erau jocuri care te făceau să disperi atunci când muream pentru că nu putea trece o barieră. Și a fost frumoasă acel gen de copilărie. Nu găseam pe vremea aia calculatoare sofisticate după care să ne jucăm, dar măcar aveam liniște și pace când venea vorba de ieșit afară. Noi prima dată ieșeam afară, apoi stăteam la jucat pe Pentium 1, că din păcate, doar dinăla exista pe atunci. Și ce trist, și ce păcat. Jocuri cu autobuze sunt cele mai râvnite acum pentru copii. De unde au în sânge vrednicia asta pentru jocuri cu autobuze? Păi în multe părți sau cel puțin nu doar în zona noastră, aceste jocuri cu autobuze sunt preferate chiar și de părinți. Nu știm nici noi motivul. Tot ce știm este că dacă părinții joacă acest fel de jocuri, atunci și copiii îl pot juca liniștit și asta pentru că pare că sunt în regulă.

Citeste si...  Oferta de la Lenjerii-Lenjerii: doua lenjerii la pret surpriza

 

Jocuri cu autobuze pentru copii, credem că sunt atât de populare din cauză că aduc un plus valoare de iq atunci când concentrarea se axează pe cum să conduci eficient și altul să nu intre în tine sau pe cum să arăți prietenilor că tu știi să conduci online. Din fericire, tehnologia a avansat atât de mult că acum ne putem juca cele mai minunate jocuri în online. Și spunem asta cu părere de bine, nicidecum cu părere de rău pentru că nu este cazul. Tehnologia ne învață și ne arată că unele jocuri cu autobuze chiar trebuie să fie jucate. Voi ce părere aveți de asta?