Joachim Low a anunțat că va părăsi banca Germaniei după Euro 2020, iar nemții au început să caute un înlocuitor. Suporterii îl vor pe Jurgen Klopp la cârma naționalei, dar în cărți se află și Martina Voss-Tecklenburg, actualul selecționer al naționalei feminine.

O antrenoare ar putea să-l înlocuiască pe Joachim Low! Anunțul făcut în Germania
Oliver Bierhoff a confirmat acest lucru: „Nu exclud nimic niciodată. Puteţi continua cu speculaţiile”, a spus directorul naţionalei, citat de News.ro.
Joachim Low
În vârstă de 53 de ani, Martina Voss-Tecklenburg a evoluat cu naţionala Germnaiei la trei Campionate Mondiale şi la cinci Europene. A adunat 125 de selecţii în naţionala feminină şi din 2019 a devenit selecţioner. Între 2012 şi 2018 a fost selecţionerul Elveţiei.

Joachim Low și-a anunțat plecarea de la naționala Germaniei! Selecționerul se află din 2006 la cârma Mannschaft
Low, în vârstă de 61 ani, are un acord valabil până la încheierea Mondialului din Qatar, însă selecţionerul a solicitat responsabililor DFB întreruperea contractului său după EURO 2020 (11 iunie – 11 iulie 2021), a precizat Federaţia germană într-un comunicat.

Aflat în funcţie din 2006, Joachim Low a condus naţionala Germaniei la câştigarea titlului de campioană mondială în 2014, însă a fost intens criticat pentru rezultatele modeste din ultimii ani.

Germania este adversara reprezentativei României în cadrul Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, cele două formaţii urmând să se înfrunte pe 28 martie, la Bucureşti, meciul retur fiind programat pe 8 octombrie, când Mannschaft va avea deja un alt selecţioner.
Joachim Low


Citeste si...
Agent de poliţie ucis la Dortmund din vestul Germaniei