Jennifer Lopez a fost protagonista unui moment amuzant la festivitatea de decernare a premiilor Hollywood Film Awards. Actrita si-a gresit replicile si s-a incurcat pe scena, spre amuzamentul lui Gerard Butler si a sutelor de spectatori.

jennifer-lopez-moment-amuzant-pe-scena-ce-gafa-a-facut-in-fata-a-sute-de-spectatori-si-cu-ce-mare-actor_1_size2

Invitata la Hollywood Film Awards pentru a-i inmana un premiu lui Gerad Butler, Jennifer Lopez a gresit si numele filmului si categoria pentru care era premiat. In loc sa spuna „Cum sa iti dresezi dragonul”, simparica J Lo a spus „Cum sa iti ineci dragonul”, dupa care a amestecat numele lui Butler cu cel al personaului caruia ii da voce in filmul animat.

jennifer-lopez-moment-amuzant-pe-scena-ce-gafa-a-facut-in-fata-a-sute-de-spectatori-si-cu-ce-mare-actor_2

Dar pentru ca este simpatica si carismatica, Jennifer Lopez a trecut cu bine peste acest moment. A ras si ea de gafele facute, iar Gerard Butler parea teribil de amuzat.

jennifer-lopez-moment-amuzant-pe-scena-ce-gafa-a-facut-in-fata-a-sute-de-spectatori-si-cu-ce-mare-actor

Dupa ce i-a inmanat premiul, cei doi s-au amuzat in culise de ceea ce s-a intamplat pe scena. Tabloidele internationale scriu ca cei doi au petrecut minute in sir razand si flirtand.

jennifer-lopez-moment-amuzant-pe-scena-ce-gafa-a-facut-in-fata-a-sute-de-spectatori-si-cu-ce-mare-actor_1

Ca de obicei, J Lo a fost una dintre cele mai sexy prezente de pe covorul rosu. Artista a purtat o superba rochie Zuhair Murad si pantofi Brian Atwood.

Citeste si...  Jennifer Lopez, cu fundul in sus si picioarele desfacute! Cum s-a dezlantuit in fata a mii de spectatori