Fara pic de machiaj pe fata, artista hispanica si-a facut un selfie si le-a aratat fanilor ei de pe Instagram ochiul vanat pe care l-a capatat intr-o zi obisnuita pe platourile de filmare: „Cateodata, munca e destul de dura”, a scris ea in descrierea imaginii.

Jennifer Lopez a luat o pauza de la proiectele muzicale si se dedica trup si suflet filmarilor pentru cel mai nou proiect televizat in care este implicata. La inceput, drama politista in care joaca nu a fost vazuta cu ochi buni de criticii de film, care contesta talentul actoricesc al divei latino, dar si calitatea producatiilor in care joaca. Spre surprinderea lor insa, serialul a inregistrat audiente bune si a primit un nou sezon.
În serialul produs si difuzat de postul de televiziune american NBC, Jennifer Lopez joaca rolul unei detective sexy a politiei din New York, pe nume Harlee Santos. Ca mama singura, Harlee ajunge sa se asocieze cu un grup politisti corupti, obtinand astfel bani din mite si folosindu-i pentru a-i asigura fiicei ei o viata mai buna. Femeia este prinsa insa de FBI si se vede nevoita sa faca alegeri dure, sa aleaga de partea cui va fi in continuare si pe cine va proteja de pedepsele dure ale legii.3882011

Citeste si...
Mulţi ani, despre Fuego s-a spus că ar fi fiul Irinei Loghin! Iată cum arată mama lui naturală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.