URL scurt pentru acest articol: http://wp.me/p3Xcgf-hKP

Se zvoneşte că premierul l-ar momi pe fostul premier cu Ministerul Finanţelor şi fotoliul de vicepremier

Ponta Tari (1)

Premierul Victor Ponta i-ar fi promis lui Călin Popescu Tăriceanu Ministerul Finanţelor şi funcţia de vicepremier, conform unor surse. Ponta infirmă şi spune că a avut discuţii legate de revenirea PNL-ului la guvernare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că a fost sunat în cursul zilei de către Călin Popescu Tăriceanu din biroul lui Victor Ponta, el susţinând că „o asemenea situaţie de jenă” nu a parcurs de 24 de ani de când face politică.

Antonescu a fost întrebat care a fost discuţia sa cu Tăriceanu din cursul zilei de marţi. În primă instanţă, liderul PNL a refuzat să dea detalii, dar după ce i s-a precizat că fostul premier a făcut declaraţii pe acest subiect, a răspuns: „M-a sunat din biroul domnului Ponta, spunându-mi că este în biroul domnului Ponta. Eu sunt un om mai timid structural…totuşi, după 20 şi ceva de ani de lupte şi de aventuri existenţiale în câmp politic, m-am mai obişnuit cu situaţii speciale. Asta a fost una atât de stingheritoare încât l-am rugat pe domnul Tăriceanu să mă scoată din ea. I-am spus că, dacă am ceva de discutat cu domnul Ponta sau domnul Ponta cu mine, o putem face direct. Dacă domnia sa are ceva de discutat cu mine sau eu cu domnia sa, îl rog să-mi dea întâlnire oricând şi oriunde, dar nu din biroul domnului Ponta, pentru că o asemenea situaţie de jenă nu am parcurs de 24 de ani de când fac politică”, a spus Antonescu.

Călin Popescu Tăriceanu a confirmat, miercuri, pentru MEDIAFAX, faptul că şi-a prezentat demisia din PNL, menţionând că în cursul dimineţii i-a telefonat preşedintelui PNL, Crin Antonescu, „să accepte reluarea discuţiilor cu premierul, în sensul continuării USL”, răspunsul acestuia fiind negativ.

 

 

Citeste si...  Andreea Esca nu pleacă după Adrian Sârbu, ci îi urmează sfaturile
loading...