Ne-ar placea s-o vedem pe Iulia Vantur facand baie in Gange, purtand ceraceaf peste umar si mancand cu manuta din farfurie. Vedeta ProTV fuge des in India, la iubitul ei, superstarul Salman Khan.

Iulia-Vantur--primele-declaratii-despre-nunta-cu-Salman-KhanIdila lor a inceput in Romania, acesta venind la noi in tara pentru filmari. Iulia Vantur sustine de fiecare data ca ea si Salman Khan sunt doar prieteni, adica nu e cu bum bum la culcare. Se privesc in ochi, se suna la telefon cand sunt departe si cam atat.

Acum ea este iar in casa „prietenului” ei. Si-a facut poze si le-a pus pe Facebook, ca o vedeta adevarata care este. Iulia s-a pozat in sandalute indiene, cu bratari la manute si fericita. Dupa maruntelul de Moga, si-a gasit in sfarsit un barbat de inaltimea ei.

Citeste si...  Mihai Albu nu o mai vrea pe fosta nevastă!

Zilele trecute, jurnalistii indieni au aruncat din nou bomba ca in viitorul apropiat Iulia Vantur va deveni doamna Khan. Nu este prima oara cand presa indiana lanseaza aceasta informatie, ba chiar se poate spune ca nunta celui mai mare star din acea parte a lumii a devenit o obsesie nationala.

Iulia, sa ne chemi si pe noi la nunta, da! Dar cum o sa ne imbracam?