Iulia Albu a atacat-o pe dur pe Adelina Pestriţiu, după ce aceasta a criticat-o pe Iulia în cadrul emisiunii „La Măruţă”, acolo unde designerul român are o rubrică.

Iulia Albu o desfiinţează pe Adelina Pestriţu. Adelina a spus despre Antonia că este o femeie superbă, Cristina Ich că e charismatică în viziunea ei, iar pe Valentina Pelinel a numit-o șarmantă.

Spre final, a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu. După ce a imitat o găină a spus că: „deși este frumoasă, poate fi „uneori răutăcioasă’. Deranjată de afirmațiile Adelinei, Iulia Albu a contraatacat cu o replică acidă.

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor

Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut’ doar 3,60 la BAC LA LIMBA ROMÂNĂ, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020′, a transmis Iulia Albu, vizibil iritată.

Mesaj extrem de acid pe FACEBOOK, transmis de Iulia Albu

„Dragii mei, îmi cer scuze anticipat pentru postarea următoarelor story-URI publicate de doamna Pestritu Adelina.
O fac pentru ca astăzi, 22 Ianuarie 2021 Adelina Pestritu a încetat sa mai fie relevantă ca influencer. Este ziua in care Adelina Pestritu a ales sa facă ce știe ea mai bine. Circ.

Aceasta persoana in vria unei crize de nervi, declanșată probabil de un val de comentarii negative primite, si-a arătat astăzi adevarata fata. Nu am nimic de ascuns. Voi Răspunde la orice întrebare atât aici cât si colegilor din presa. Nu pentru ca vreau ci pentru ca TREBUIE.

Astăzi este ziua când Adelina Pestritu cade.”, a adăugat designerul român.

Dragii mei, îmi cer scuze anticipat pentru postarea următoarelor story-URI publicate de doamna Pestritu Adelina.
O fac…

Publicată de Iulia Albu pe Vineri, 22 ianuarie 2021

Citeste si...
ULTIMA ORĂ - Decizia Mitropoliei Moldovei în cazul episcopului de Huși, acuzat de relații homosexuale