Ochiul aprig al Iuliei Albu a țintit-o și pe fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Realizatoarea rubricii ”Wow sau Bau cu Iulia Albu” urecheat-o stilistic pe Brigitte pentru greșelile de stil, introducând-o în categoria pițipoancelor. Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut o reacție pe măsură.

Poza cu Brigitte Năstase și iubitul din Turcia a fost cea care a intrigat-o pe Iulia Albu. Ținuta colorată a brunetei, asortată la poșeta și sandalele scumpe, a fost luată în colimator de fosta jurată de la ”Bravo, ai stil”, de la  Kanal D.

„Brigitte Sfat si iubitul .Nu îmi pot imagina o variantă mai nepotrivită de asortare a acestor accesorii decât rochia din imagine. Ca fiecare clasă, și pițiponceala bucureșeteană își are reprezentanții de frunte, iar asta nu este până la urmă un lucru rău”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Aceasta este imaginea cu Brigitte Năstase și iubitul ei care a declanșat reacția Iuliei Albu
foto: arhivă personală
Reacția lui Brigitte nu s-a lăsat mult așteptată. Însă nu a fost vorba despre vreo replică acidă, spre surprinderea fanilor, ci despre una extrem de pacifistă. ”Definiția cuvântului «pițipoancă» în DeX este «tânără ușuratică». Eu sunt de acord cu prima parte și mă bucură că sunt inclusă în categoria tânără, mai ales că poza este dintr-un club, dintr-un resort din Turcia, vara, alături de iubit. În rest îi urez mult succes în noul proiect Iuliei și mă bucură că m-a comentat alături de Cornel, care este un mare fan al ei. El o consideră un talent al modei în România și, la începutul asocierii noastre, am tot avut discuții aprinse pe seama faptului că el o aproba”, a declarat Brigitte pentru Click!

 

Citeste si...
Năstase, despre ce așteptau "prietenii vicleni ai PSD"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.