Ţinuta purtată de cântăreaţă pe scenă este tocată mărunt, mai ales sandalele

  Seling

Fashion-editorul a fost fără milă în privinţa felului în care s-a prezentat Paula Seling la Eurovision 2014. Paula Selin şi Ovi au făcut un spectacol foarte frumos la Copenhaga în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2014. cei doi au reuşit să se califice în finala de pe 10 mai.

Deşi cei doi artişti s-au prezentat impecabil în ceea ce priveşte show-ului, apariţia Paulei Seling a fost aspru criticată de fashion-editorul Iulia Albu.

iulia-albu

Iulia Albu a făcut-o praf pe artistă, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D. Ea a fost extrem de dezamăgită de sandalele argintii pe care le-a purtat Paula Seling, despre care a spus că sunt o copie penibilă. Dar după cum tot Iulia precizează, supărarea vine şi din faptul că Paula Seling a cam refuzat-o…

„Am auzit că sandalele ar fi create de Paula, imaginate de ea şi că mai nou ar fi designer de sandale. N-am putut să nu remarc asemănarea izbitoare dintre acest model şi sandalele celebre create de Tom Ford. Sunt o copie penibilă”, a afirmat Iulia Albu.

Paula Seling_1

„Paula m-a contactat, am avut câteva discuţii. S-a făcut o rochie, un concept de ţinută, dar la un moment dat am preferat să nu continui. M-am trezit că un stilist care se ocupa de ea a venit cu o imagine şi mi-a zis că vrea şi el această rochie şi aceşti pantofi. Şi i-am explicat că trebuie să se ducă la o croitoreasă să-i facă nişte replici… S-a lovit şi de refuzul meu şi de refuzul lui Mihai Albu”, a mai spus Iulia Albu.

 

Citeste si...
HOT! Inna şi-a dus publicul aproape de infarct!