Din ce in ce mai multi barbati, implicati in relatii de cuplu, apeleaza la masturbare si, in acest fel, ambii parteneri se simt nesatisfacuti in pat. De aceea, femeile au apelat la experti sexuali sa afle motivul pentru care partenerii lor apeleaza la masturbare si astfel sa rezolve aceasta problema de sex din cuplul lor.

De ce barbatii se masturbeaza mai des

„Sunt doi factori curenti care ii fac pe tot mai multi barbati sa dezvolte dependenta de masturbare, care are loc atunci cand cineva se marturbeaza atat de des incat interfereaza cu o viata normala de sex. Primul factor este depresiunea economica care a lasat o multime de barbati fara job. Asa ca stand acasa si plictisindu-se au inceput sa se masturbeze mai des. si al doilea factor este accesibilitatea pornografiei in ziua de azi, cand un barbat poate privi ceva nou in fiecare zi. insa acest exces de maturbare poate avea efecte grave: barbatul dependent de masturbare nu mai poate ajunge la orgasm cu partenera. Mana unui barbat poate produce mai multa frictiune decat vaginul si, daca se maturbeaza mult prea des atunci are nevoie de aceeasi frictiune intensa pentru a ajunge la orgasm”, a spus terapeutul sexual Ian Kerner.

Citeste si...
Masturbarea sau cum sa ajungi pe culmile placerii!

Cum sa-l faci sa nu se mai masturbeze atat de des

Daca ai observat ca iubitului tau ii trebuie un timp foarte lung pentru a atinge orgasmul sau chiar nu ajunge deloc, singura modalitate de a afla daca masturbarea este problema este sa-l intrebi. „Spune-i ca pare nesatisfacut dupa partida voastra de amor si ca vrei sa te asiguri ca se bucura de actiune”, le sfatuieste pe femei Kerner. Dupa care poti mentiona faptul ca ai citit ca masturbarea excesiva duce la intarzierea orgasmului in conditii normale. Aducand in discutie subiecte de acest gen iubitul tau intelege ca sunt si alti barbati care se confrunta cu o problema asemanatoare.