Lavinia: „Paparazzi au întrecut măsura la propriu”

lavinia_97354900

Lavinia Pârva se declară extrem de fericită atât de relaţia pe care o are cu Ştefan Bănică, cât şi de cariera ei. Cântăreaţa spune că succesul ei din ultima perioadă nu are, însă, legătură cu relaţia pe care o are cu Ştefan Bănică.

Întrebată ce face ca să arate atât de bine, Lavinia a spus că munceşte mult. „Nu am ţinut diete niciodată şi sper să nu am nevoie. Sunt foarte pofticioasă.” s-a confesat artista la emisiunea Wowbiz.

„A fost o perioadă grea, pentru că paparazzi au întrecut măsura la propriu. Am fost hărţuită, şi nu înţeleg de ce. Mi-au bătut la 3 dimineaţă la uşă, mi-au forţat uşa. În trafic, era să fac şi accident. La un moment dat, mi-a fost frică şi mi-am luat bodyguarzi.”, a spus iubita lui Bănică.

Bruneta a mărturisit că în 2011 nu s-a întâmplat nimic între ea şi Ştefan Bănică, atunci când cei doi au fost filmaţi împreună de paparazzi.

„Relaţia dintre mine şi Ştefan a început de curând şi cu siguranţă aţi aflat cu toţii. Am ieşit o dată sau de două ori fără nicio problemă, dar paparazzi au fost pe fază exact când a început relaţia.”, a mai continuat artista.

 

 

Citeste si...  Băsescu îi hotărăşte viitorul lui Pădureanu.