Iubită de fotbalist a lui Ovidiu Bic (26 de ani), fotbalistul împrumutat de Universitatea Craiova la Chindia Târgoviște, a postat pe rețelele de socializare o poză cu un bilet la pariuri.

Iubită de fotbalist Roxana a pariat un leu pe mai multe meciuri Franța și Anglia. Aceasta se apără spunând că meciurile pe care a pariat nu au legătură cu Liga 1, competiție în care evoluează Ovidiu Bic.

”Cine cunoaște fotbal nu ar juca niciodată ce am pus noi acolo”
„Am avut o întâlnire cu niște prietene în Mediaș și nu avem treabă cu pariurile. Ne-am prostit și am pus un bilet cu meciuri ce nu au nicio treabă cu Liga 1. Și oricine se uită la ce meciuri erau își dă seama că a fost mai mult un bilet pamflet. Cine cunoaște fotbal și pariuri probabil își dă seama că nu ar juca niciodată ce am pus noi acolo.

Până și miza era de un leu. Nu am obiceiul să pun la pariuri, iar Ovidiu nici atât! El nu ar face niciodată așa ceva. Chiar nu vreau să-i pătez numele cu așa ceva. El a muncit mereu din greu și este un băiat serios, nu are de ce lumea să facă atâta caz dintr-o întâmplare ca asta. El habar n-a avut de biletul ăsta”, a spus iubita lui Bic, pentru ProSport.

Citeste si...
Vezi ce spune Rafila despre manipularea datelor despre COVID-19

Biletul pe care l-a postat a fost, însă, pierdut, deoarece Roxana a mizat pe victoria lui Leicester cu Norwich, iar ”vulpile” au pierdut cu 1-0.

Nimes – Marseille 2 (meci câștigat de Marseille cu 3-2)
Norwich – Leicester 2 (meci câștigat de Norwich cu 1-0)
Brighton – Crystal Palace 1
Newcastle – Burnley 1
Bournemouth – Chelsea 2
West Ham – Southampton 1
PSG – Dijon 1
Watford – Liverpool 2
Amiens – Metz 2
Toulouse – Rennes 2
Monaco – Stade de Reims 1
Brest – Angers 1

Liberty Salonta, Bihor Oradea, Olimpia Satu Mare, Gaz Metan, Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște sunt cluburile la care a evoluat Ovidiu Bic, fotbalist cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro.