Imediat după incendiul care a ars din temelii clubul Bamboo, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au făcut noi verificări, sâmbătă noaptea, în şase cluburi din Bucureşti. Aceștia au contatat mai multe nereguli pentru care au fost date sancţiuni. Acţiuni similare au avut loc şi în alte oraşe.
Sâmbătă noaptea, angajaţii ISU au făcut verificări în şase cluburi din Bucureşti şi au fost date sancţiuni, a precizat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

El a spus că neregulile constatate nu sunt de natură să determine suspendarea activităţii respectivelor cluburi.

Acţiuni similare au avut loc şi în alte oraşe din ţară, iar controalele vor continua.

Controalele la imobilele care desfăşoară activităţi cu public numeros vor fi intensificate începând de sâmbătă seară şi vor fi făcute verificări în ceea ce priveşte aplicarea legii în acest domeniu, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog. Potrivit acesteia, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dispus ca, începând de sâmbătă seară să fie intensificare controalele la toate imobilele în care sunt desfăşurate activităţi cu public numeros.

Citeste si...
Nu avea curent de 4 ani, dar i-a ars casa din cauza unui scurtcircuit. Cum a fost posibil așa ceva

Decizia a fost luată după ce, vineri noaptea, clubul Bamboo din Capitală a fost mistuit de un puternic incendiu. Clubul avea aviz pentru securitate la incendiu, dar nu şi autorizaţie. De asemenea, clubul nu avea autorizaţie de funcţionare emisă de Primăria Sector 2.