Desi nu mai este la prima tinerete, Silvia Jabri, fosta „regina” a amanetelor din Ardeal, a gasit o metoda de a se distra, care le va face invidioase pe multe femei de varsta ei!

Una dintre cele mai bune prietene ale Kingai Sebestyen, presupusa amanta a sotului Nicoletei Luciu, a dat lovitura intr-o afacere din care nu-si imagina niciodata ca va face atatia bani. Silvia Jabri, supranumita pana nu de mult “regina amanetelor”, a divortat de sirianul care controleaza afaceri in acest domeniu si si-a gasit fericirea intr-o alta ocupatie care nu doar ca o face sa arate mult mai bine, dar in care pare ca are si lipici la barbati mai tineri.

Frumoasa blonda a fost dintotdeauna pasionata de sport, iar acum a devenit instructor de zumba cu acte in regula. Asta dupa un episode destul de neplacut, cand a dat un test de instructor pentru una dintre cele mai exclusiviste sali de fitness din Timisoara, insa l-a picat… cu brio!

O ambitie… de milioane

Silvia l-a suspectat atunci pe fostul sot ca i-a pus bete-n roate, dar si pe o fosta colega care s-a simtit mai tot timpul concurata la zumba.

In conditiile astea, Silvia, care printre altele este si verisoara lui Andrei Gheorghe, si-a propus sa investeasca bani in cateva Sali de zumba, pentru a „confisca” toata clientela de calitate din salile de fitness din oras. Si a reusit!

Blonda, care se apropie de 50 de ani, si care are un tonus de invidiat, are sute de cursanti care asteapta sa le „slefuiasca” muschii. O alta parte buna a noii afaceri pe care a inceput-o Silvia, o reprezinta si faptul ca in cercul ei de prieteni si-au facut loc si barbati tineri, muschiulosi, care o apreciaza. Cum este si noul ei iubit, alaturi de care petrece vacante de vis in tot feluri de locuri exotice.

Citeste si...
Veste buna pentru Steaua: Wesley poate veni liber de contract