Irina Rimes a fost rugată de o vecini să nu mai dea muzica la maxim în apartament. reclamată la Poliție, de vecini,că este gălăgioasă

Autoizolarea la domiciliu este o metodă eficient prin care putem opri răspândirea contaminării cu Covid-19, însă această metodă poate fi uneori destul de greu de respectat pentru fiecare dintre noi. Nici vedetele nu fac o excepție de la acest lucru, iar activitățile pe care le-au găsit pentru a combate plictiseala îi pot deranja pe ceilalți. Iată ce reclamație a primit Irina Rimes de la vecinii ei. 

Vecina Irinei a publicat un mesaj pe grupul de Facebook al complexului rezidențial din Pipera unde locuiește vedeta, explicând cât de greu le este copiilor să adoarmă din cauza muzicii date la volum maxim care se auzea din apartamentul Irinei Rimes.

Citeste si...
Cine il inlocuieste pe Brenciu la Vocea Romaniei?


rina Rimes i-a răspuns într-un mod foarte frumos, cerându-și scuze pentru gălăgia pe care a făcut-o, explicând cât de greu i se pare să stea numai în casă și a încercat să se distreze alături de prietenii ei. Este cunoscut faptul că prietenele ei Raluka și Ana Baniciu locuiesc în același complex rezidențial ca si jurata de la Vocea României și zilele trecute au publicat mai multe clipuri pe rețelele de socializare, unde au cântat și au ascultat muzică.