Jurnalistul Dan Andronic a anunțat că va face noi dezvăluiri despre Sebastian Ghiță dar până atunci a lansat o ipoteză de-a dreptul năucitoare: USR ar fi creația lui Florian Coldea.

”Vineri public un nou episod din serialul Noi suntem Statul. Voi continua povestea lui Sebastian Ghiță din guvernarea Ponta. M-ar interesa să știu ce întrebări aveți voi, căci de răspunsuri mă ocup eu. P.S. Am stat de vorbă mai mulți cetățeni bine informați. Am primit confirmarea că Florian Coldea are un rol de consultant pe lângă persoane importante.

Am mai aflat bârfa că USR este creația „diabolică” a lui Coldea. Așa îmi explic nu numai sponsorizările eternul furnizor de mașini către SRI, dar nu numai, ci și atitudinea unor parlamentari față de Comisia parlamentară. Oricum, trebuie să recunosc că nu e o idee proastă, însă sunt curios cum au primit colegii lui „academicieni” faptul că prim-adjunctul avut o inițiativă prin care favorizat PSD și îngropa ușor PNL. Oricum a fost foarte bună, mai că mă face invidios. Am chiar o sugestie pentru Florin: poate face o firmă cu Mihaela Nicola :-)” scrie Dan Andronic pe contul său de Facebook.

Citeste si...
Denunţul Elenei Udrea împotriva lui Forian Coldea, clasat de DNA