Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a dezvăluit de ce a lăsat monstrul din Caracal trei telefoane în camera în care era Alexandra Măceşanu, tânăra răpită, bătută şi sechestrată de Gheorghe Dincă. Cu unul dintre aceste telefoane, Alexandra a reuşit să sune la 112.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a dezvăluit că bărbatul a lăsat trei telefoane în preajma Alexandrei, în momentul în care a plecat la farmacie, fiindcă ştia că acestea nu sunt funcţionale. Cu toate acestea, Alexandra a făcut tot posibilul să încerce să scape din mâna criminalului şi chiar a reuşit să sune la 112, de pe unul dintre aceste telefoane, şi să ceară ajutorul. Primul avocat al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, a dezvăluit luni seara, la Antena 3, că în camera în care se afla Alexandra erau şi trei telefoane ale criminalului. Mai mult, conform declaraţiilor avocatului, Dincă i-ar fi spus Alexandrei, înainte de a pleca la farmacie. să nu se atingă de vreun lucru din cameră. „El a spus că aveam 3 telefoane, dar a zis că ştia că nu funcţionează niciunul. El i-a spus Alexandrei să nu se atingă de nimic din cameră, când a plecat să îi cumpere alifie pentru mâini. El a spus că s-a enervat că a văzut că a umblat la telefon şi a lovit-o. Mereu a spus că nu îşi explică de ce le-a incinerat”, a spus Bogdan Alexandru, informează stiripesurse.ro. În cursul zilei de marţi, cele trei telefoane vor fi percheziţionate de anchetatori. Percheziţia se va face în Caracal, în faţa lui Dincă şi a avocatului său.

Citeste si...  Tudose îl acuză pe Dragnea că facea presiuni pentru vânzarea Loteria Română

criminal caracal, crima caracal dinca gheorghe, dinca fete ucise, caracal alexandra macesanu, alexandra criminal caracal, telefon criminal caracal, ancheta crima caracal