Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a dezvăluit de ce a lăsat monstrul din Caracal trei telefoane în camera în care era Alexandra Măceşanu, tânăra răpită, bătută şi sechestrată de Gheorghe Dincă. Cu unul dintre aceste telefoane, Alexandra a reuşit să sune la 112.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a dezvăluit că bărbatul a lăsat trei telefoane în preajma Alexandrei, în momentul în care a plecat la farmacie, fiindcă ştia că acestea nu sunt funcţionale. Cu toate acestea, Alexandra a făcut tot posibilul să încerce să scape din mâna criminalului şi chiar a reuşit să sune la 112, de pe unul dintre aceste telefoane, şi să ceară ajutorul. Primul avocat al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, a dezvăluit luni seara, la Antena 3, că în camera în care se afla Alexandra erau şi trei telefoane ale criminalului. Mai mult, conform declaraţiilor avocatului, Dincă i-ar fi spus Alexandrei, înainte de a pleca la farmacie. să nu se atingă de vreun lucru din cameră. „El a spus că aveam 3 telefoane, dar a zis că ştia că nu funcţionează niciunul. El i-a spus Alexandrei să nu se atingă de nimic din cameră, când a plecat să îi cumpere alifie pentru mâini. El a spus că s-a enervat că a văzut că a umblat la telefon şi a lovit-o. Mereu a spus că nu îşi explică de ce le-a incinerat”, a spus Bogdan Alexandru, informează stiripesurse.ro. În cursul zilei de marţi, cele trei telefoane vor fi percheziţionate de anchetatori. Percheziţia se va face în Caracal, în faţa lui Dincă şi a avocatului său.

Citeste si...  Reţeaua procurorilor, în cazul Caracal: scapa cine poate

criminal caracal, crima caracal dinca gheorghe, dinca fete ucise, caracal alexandra macesanu, alexandra criminal caracal, telefon criminal caracal, ancheta crima caracal